(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P9GDNR3'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-119995916-1');

Planificaţi munca din departamentul de producţie, controlaţi angajaţii şi durata de muncă prin Internet.

PROGRAM SIMPLU DE MANAGEMENT PENTRU PRODUCŢIE

 

production planning trial

Au avut încredere în noi:

 

15 sectoare reprezentate de clienţii Prodio

Operaţii lunar în sistem

Redobândiţi controlul asupra a ceea ce se întâmplă în hală

Spuneţi adio telefoanelor insistente sau neglijării familiei pentru a controla munca.  Vedeţi mereu ce, cine şi cât de eficient produce, când a venit şi cât a lucrat.

 

Implementaţi schimbări în mod curent

Mulţumită programului de management a producţiei cunoaşteţi cât timp este într-adevăr necesar pentru fabricarea produselor, cine, ce şi când a efectuat, precum şi cât de eficient a lucrat.

Înregistrarea duratei de muncă şi sistemul  

Verificaţi cât timp a petrecut fiecare dintre angajaţi pentru sarcinile alocate, terminaţi cu întârzierile şi vedeţi unde apar întreruperile în procesul de producţie.

Colectaţi în cel mai facil mod posibil informaţii din producţie.

Gata cu caietele şi fişele de muncă pe hârtie. Angajaţii îşi înregistrează munca cu un formular simplu, iar dumneavoastră vedeţi acest lucru din orice loc din lume. Deservim, de asemenea, brelocuri RFID.

prodio
Przykład planowania produkcji - harmonogram maszyny.

Angajaţii văd clar cine, ce şi pe când trebuie să efectueze. Pe lângă acestea văd observaţiile dumneavoastră şi toţi parametrii produselor.

Din orice loc din lume, cu doar câteva clicuri cu mouse-ul creaţi planul de producţie care este afişat în mod lizibil în halele de producţie prin browserul www.

 

Aveţi producţia dumneavoastră mereu în buzunar.

De acum puteţi pleca fără griji în vacanţă sau petrece timpul în linişte seara cu familia. Programul dumneavoastră pentru managementul producţiei este disponibil în smartphone-ul dumneavoastră!
small joiner’s workshop

Nu trebuie să cumpăraţi niciun echipament scump sau să angajaţi informaticieni. 

Configuratorul vă ghidează astfel încât pe cont propriu şi fără cunoştinţe din domeniul IT să vă puteţi seta contul. Puteţi conta, de asemenea, pe asistenţa gratuită din partea departamentului nostru tehnic, atât pe chat cât şi telefonic.

 

 

program do zarządzania produkcją

DECONTAREA ŞI ANALIZA MUNCII PRODUCŢIEI,

sporiţi eficacitatea.

Transformaţi datele colectate în creşterea profitului firmei, cunoaşteţi timpii totali reali de fabricare a produselor, randamentul muncii angajaţilor sau durata totală de fabricare.

Puteţi folosi datele pentru necesităţile ISO 9001, sau să le exportaţi în fişiere MS Excel.

ÎNREGISTRAREA PRODUCŢIEI DE CĂTRE ANGAJAŢI

pentru a şti ce se întâmplă

Angajaţii printr-un formular simplu înregistrează începutul / sfârşitul operaţiei,  cantitatea efectuată şi observaţiile adiţionale. Cunoaşteţi timpii, istoria de muncă şi de randament – ca în sistemele MES.

Toate aceste lucruri în decursul câtorva secunde apar pe contul dumneavoastră. Pe lângă acestea puteţi urmări cantitatea de lipsuri şi de materie primă uzată.

Rejestracja produkcji ( widok hali produkcyjnej ) - MES
Planowanie produkcji - plan produkcji MES Prodio

PLANIFICAREA PRODUCŢIEI ON-LINE

– redobândiţi controlul.

 

Din orice loc din lume, cu doar câteva clicuri cu mouse-ul creaţi planul de producţie care este afişat în mod lizibil în halele de producţie prin browserul www.

Angajaţii văd clar cine, ce şi pe când trebuie să efectueze, observaţiile pe care le-aţi adăugat şi toţi parametrii produselor.

Au avut încredere în noi:

 

„Prodio pentru noi este indispensabil pentru funcţionarea pe viitor, ne permite să ne dezvoltăm, economiseşte munca şi optimizează producţia”.

Piotr Kopczyński

Flexin Sp. z o.o.

„Din orice loc din lume aş fi văd în mod curent ceea ce se produce şi în ce cantitate”.

Remigiusz Kranc

Aluminium Components

„Nu trebuie să alergăm şi să avem grijă ca fiecare angajat să aibă ce face şi datorită acestui fapt avem timp pentru alte chestiuni. Având în vedere toată varietatea de comenzi, mă bucur că în sfârşit a apărut un program care memorizează totul pentru mine.”

Michał Horodeński

PW Unikam

production planning trial

Imaginaţi-vă o firmă de producţie în care puteţi:

  • STABILI PRIORITĂŢILE ŞI EFECTUA SCHIMBĂRI PRIN INTERNET
  • REDOBÂNDI CONTROLUL ASUPRA ÎNTREGULUI PROCES DE PRODUCŢIE
  • FI MEREU LA CURENT CU CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN FIRMĂ, ORIUNDE VĂ AFLAŢI

Începeţi deja azi să TESTAŢI gratuit timp de 14 zile TEST şi manageriaţi producţia dvs.!

Încercaţi timp de 14 zile şi schimbaţi firma dumneavoastră!

Aveţi imediat acces la toate funcţiile, de aceea puteţi testa modul în care funcţionează în mod practic software-ul în hală. Nu trebuie să indicaţi datele companiei sau numărul de telefon - este suficientă adresa e-mail dvs.
Începeţi testul! Aranja o prezentare
 
 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/pl_PL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o36fm'); twq('track','PageView');